Uw mobiliteitspartner
Bent u van plan om een nieuwe auto te kopen? 

De juiste keus maken uit de enorme hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen? Houdt u precies bij welke nieuwe auto's er allemaal op de markt zijn? Waarschijnlijk niet, maar wij wel! Bij de aanschaf van een nieuwe auto is de rol van ons autobedrijf in Volendam helder: Garage Kil Volendam is niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij Garage Kil Volendam dus altijd rekenen op een objectief advies.

Behoud van fabrieksgarantie op uw nieuwe auto

Iedere nieuwe auto is voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie. Wij zorgen ervoor dat het defect of probleem aan de auto snel wordt opgelost. U krijgt van ons zelfs zonder kosten een vervangende auto mee. Bij ons behoudt u gegarandeerd uw fabrieksgarantie. 

Waarom bij Garage Kil Volendam een nieuwe auto kopen?

Doordat wij een breed netwerk hebben van auto importeurs en merkdealerbedrijven, zijn wij in staat om alle merken nieuwe auto's te kunnen leveren. In bijna alle gevallen hebben wij dezelfde inkoopcondities als een merkdealerbedrijf, waardoor wij nieuwe auto's voor een concurrerende prijs kunnen aanbieden.

Landelijke acties, zoals extra inruilvoordeel, voorraadkortingen, 50/50 deals (een uitgestelde betaling of gespreide betaling zonder rente) maken de aankoop van een nieuwe auto voor de consument vaak interessant. Doordat deze acties landelijk worden uitgedragen, bieden wij u deze acties ook. U hoeft hiervoor dus niet naar een merkdealerbedrijf.

 

·      Behoud van fabrieksgarantie

·      Objectief advies door merkonafhankelijkheid

·      Alle merken en modellen leverbaar

·      Snelle levertijd

·      Concurrerende prijzen

              

Kom langs voor vrijblijvend  advies.

Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Julianaweg 129 in Volendam